>

Bloggtorka

Har just nu bloggtorka, kommer verkligen inte på nått alls att skriva om. Dagen har varit bra. Det finns verkligen inget att klaga på. Känner mig dock seg i kroppen så jag sov bort typ 3 timmar så nu är jag inte speciellt trött. Det börjar bli tråkigt att sitta i sin ensamhet om kvällarna. Det känns faktiskt som om jag har flyttat hemifrån för vissa veckor jobbar mamma sex nätter osv. Så då sitter man här vid datorn, vid tvn eller pluggar. Igår körde jag upp till pappa för att slippa sitta själv. I och för sig så har jag ju lilla Ronja som sällskap, och tur är väl det. Även om hon inte kan säga något så betyder hennes närvaro så mycket.

Men hur det än är så tror jag att detta är bra träning för mig, eftersom att jag snart verkligen ska komma in i vuxenvärlden och flytta hemifrån. Jag både skräms av tanken och får en viss längtan. Jag börjar känna mig vuxen nu, jag börjar känna att det är dags att lämna mitt trygga lilla bo och testa mina egna vingar.

Snart ska jag köpa mina egna hemartiklar, lär väl bli ett IKEA-hem till största delen efter som att pappa har rabatt där :) Hoppas bara att jag får ett jobb nästa sommar så att jag kan köpa allt jag behöver.

Kom just på att min blogg har börjat handla mer och mer om mina framtidsplaner :) Men det blir kul sen när man sitter med facit i hand, att se om det blev som jag trodde att det skulle bli. Om jag fortfarande stör mig på de sakerna jag stör mig på nu. Om jag har samma "problem" eller det är nya saker jag oroar mig för.

Avrundar där..

God kväll mina vänner!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Birthdays

Måste bara säga ett snabbt GRATTIS till Enny och mormor som båda fyller år idag!!

Nu ska jag snart iväg till skolan igen, stack bara hem för att käka och hämta böckerna som jag hade glömt att ta med..

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Den där framtiden

Ja, vad händer i den egentligen? Känner att jag bara vill stanna tiden just nu. Fast än att vi har prov och läxor som står mig upp över öronen, så vill jag inget hellre än att stanna tiden. Det går alldeles för fort nu. Studentmössan är beställd och det slutgiltliga är på ingång, studenten! Det är ett tag till men vad fasen, snart är det ju höstlov och tiden tickar på som aldrig förr. Det känns som om alla förja komma underfund med vad de vill göra i sin  framtid. Vad de vill studera till och vart. Men inte jag!

Usch det ger mig sådan ångest att tänka på det. Nu har jag en skola att gå till och en enorm trygghet. Jag har en stans att bo och Osby är inte lika hemst som det var förr. Men det är väl för att man känner att man snart ska lämna den lilla hålan.

Undra vad jag gör och exakt ett år? Tanken är grymmt skrämmande, och egentligen att jag bara velat blunda och glömma bort det. Men det är verklighet. Innan den 15 April nästa år så ska jag ha valt min framtid..

Jag tror inte att jag ska ta det där sabbatsåret, för risken är väl att jag blir fast i det, blir för bekväm och sakna viljan att utbilda mig.

Förr när folk frågade mig vad jag skulle bli, så räckte det med "jag vet inte än" och man fick det betryggande svaret: Nej, men du har tid på dig att fundera ut det, du kommer nog på det tids nog. Men numera har man slutat att få det svaret.

Nej, nu ska jag ta itu med den hemska matteboken och verkligen kämpa, för det är något jag kämpar mot, trots att jag inte vet riktigt vad än.

Usch nu ska ni inte behöva läsa mitt tjatande mer.
Ha en fin kväll allihopa!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lycklig

Måste bara berätta att jag känner mig väldigt lycklig i mitt liv nu. Allt rullar bara rullar på. När jag gick på Netto med mamma idag så kände jag att jag log lite för mig själv. Till och med mamma frågade vad jag log åt :)

Hoppas att det håller i sig och att jag får fortsätta att trivas med mitt liv.

If you see someone without a smile, give them one of yours.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

För mycket att göra, för lite timmar på dygnet...

Ja, det är väl så man kan sammanfatta mitt liv just nu. Men nu är det mesta överstökat, iallafall svenskan och religionen.

Gick och la mig vid 1 igår. Kvart i 3 väckte Ronja mig. Ahh, blir galen på att hon alltid gör så när hon sover hos mig. Så inatt fick jag gå ut med henne och låta henne dricka. Men hon var ju inte ens jättekissnödig. Hon gick bara rundor och nosade. Sen var jag skitpigg och kunde inte somna om på ett par timmar.

Tur att det blev en kort dag i skolan idag iallfall. Skrev provet, var klar vid 10, satt och snackade, käkade och sen hem. Och nu sitter jag här. Tyra Banks show var nyss.

Nu ska jag städa och sen får vi se vad det blir av resten av dagen...

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Litteraturhistoria

Sitter och pluggar upplysningstidens litteraturhistoria. Fan vad jag längtar till torsdag när skiten är över. Det är ju inte det minsta intressant vad folk skrev om för 300 år sedan. Ööö.. :(

Nu måste jag återgå till mitt berg av plugg. Och då menar jag verkligen BERG!
Det gjorde inte saken mycket bättre att projektarbetet sket sig heller...

/En irriterad och stressad Elin
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Världens tråkigaste fredagkväll

Blähä, nu går jag och lägger mig. Skönt att jag slapp idag iallafall och att jag fick träffa Jojjo en runda på morgonen. Annars har det inte hänt ett skit på hela dagen eller kvällen heller.

God natt på er!

Ps. Bilen gick igenom besiktningen i onsdags, wiiiehoo :D

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)