>

LoveLife

Jag svävar på rosa moln just nu. Berättar varför senare. Men just nu njuter jag bara av livet. Så himla underbart!
:)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

On the phone

Jag lever i en annan värld just nu. Jag sitter i telefon 24/7. Igår var ett samtalet fyra timmar och sju minuter. Plus 11 minuter innan dess. Och hela tiden med samma människa. Det är som en drog. Det går inte att trycka på "lägg på". Jag vet inte vad jag ska göra. Fortsätter det såhär så kommer mina studieresultat att sjunka till botten. Det får bara inte hända. Har aldrig känt något liknande i hela mitt liv. Men samtidigt så har jag i baknacken hela tiden att det kanske inte vore det optimala med ett förhållande med honom. åh, vad ska jag göra!? Det är inte av alla människor som man varje dag får höra vilken speciell och underbar människa man är. Det är inte heller varje människa som skulle kunna vänta år på att det kanske kan bli nått. Inte heller varje kille som lovar att stå stadigt som ett berg när det blåser. Lova en hand som man kan lita på genom livet bara man ger den chansen. Och att man samtidigt får känslan av att man kan lita på de orden.
Men ändå är det något som gör att det inte går. Min osäkerhet tar överhand efter allt man har hört. Att han inte skulle vara bra för mig. Därför borde jag putta tanken åt sidan och leva vidare som jag alltid gjort. Och framför allt intala mig själv att det kommer fler chanser. För det gör det väl?
Jag avrundar här..
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Lånad från jojjos blogg - tidsfördriv

Varm dryck: Cocoa Cream

Kall dryck: Coca Cola

Alkoholhaltig dryck: Vitt vin

Drink: Vet inte vad de heter men en som Micki gjorde med lime, sprite och cointreau eller en som jojjo gjorde med Passoa. :)

Pålägg: Goudaost eller skagenröra

Frukt: Persimon eller vad den heter (sött och gott) annars melon

Bär: Hallon eller jordgubbar

Krydda: Grillkrydda, tror jag

Godis: Choklad och surt

Snacks: OLWs ugnsbakade

Choklad: Brejk eller vanligt Marabou

Ost: Gouda, brie, mozarella och feta. Älskar ost!

Sallad: Grekisk sallad eller någon med kräftstjärtar

Tårta Hallon- och chokladmousse-tårta

Bakverk: Biskvier eller chokladbollar med pärlsocker

Sås: Bearnesås eller tzatziki, (räknas guacamole som sås?)

Glass: Italiensk glass eller ben and jerrys (de har många goda)

Snabbmat: Subway, max, donken. (beroende på om jag är sugen på pommes och kycklingburgare eller en macka)

Flingor: Kellogs? Äter inte flingor så ofta :)

Pizza: Hemmagjord med mozarella, svarta oliver och parmaskinka på. (på pizzeria ska det vara kebabsås på)

Naturgodis/Nötter: Naturgodis. Allt från wasabinötter, chilicrackers till vitchokladdoppade bananer

Soppa: Någon god krämig sak?

Utländskt kök: Japanskt/Thai, grekiskt, italienskt? Gillar massor olika

Halstablett/Tuggummi: Tuggumiberoende - stimerol ice intense mint ska det va!

Äter inte: Oxkött + stekt ägg samt saker med ärtor/bönor.. örk!

Favoritmat: Grillat kött/kycklingfile med pommes, sås och sallad + massa andra tillbehör. Sushi kommer på en god andraplats!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Onsdag

Igår fick jag reda på att jag hade klarat marknadsföringstentan. Åh, vilken lättnad! Sån lycka! Fick tillbaka min kämparglöd när jag fick reda på det. Nu jäklar ska jag bli civilekonom. I juni 2015 ska jag ha min examen. Så är det bara. Kollade på lyxfällan idag också, vilket fick mig ännu mer peppad. Älskar det programmet. Det var faktiskt tack vare det programmet som jag valde ekonomi på gymnasiet. Jag vill också kunna ekonomi! :) idag har jag varit i skolan. Efteråt medan jag och Stephanie väntade på bussen respektive tåget så stack vi till Donken. Där jag självklart gjorde bort mig. Vad annars!? Störigt att jag aldrig lyckas förknippas med gott rykte någonstans. Haha! Alla förknippar nog mitt ansikte med kaos! Får skriva mer sen, bloggar från mobben nu :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Jobb

Åhh, vad jag är glad. De ringde från jobbet och undrade om jag ville jobba 22 dec - 5 jan. De skulle i så fall lägga ett schema för mig. Hoppas, hoppas på att jag får alla dagarna! :D
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Söndag

Då var denna veckan över. Den så kallade höstlovsveckan, även om man på högskolan inte får något höstlov. Helgen invigdes redan i torsdags med en trevlig lunchdejt med Stephanie ute på Samarkand. Efter det så tåg jag tåget hem till Osby med sällskap av Enny och hennes kompis Nathalie som hade varit på besök i Växjö. Och nu har helgen har precis passerat. Dock har jag inte orkat göra så mycket. Har varit en runda på Huseby julmarknad. Fick dock ingen riktig julkänsla när det var 12 grader varmt ute. Men ja, det var mysigt iallafall :) Sen var jag en runda hos pappa och käkade tacos också. Och idag har jag varit en sväng på IKEA -igen :) var där en runda innan i veckan också. Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om här. Kommer inte på nått. Borde nog lägga upp fler bilder, men tyvärr hittar jag inte kamerasladden. Livet bara flyter på som vanligt helt enkelt med skola och plugg. Kan dock inte fatta att vi redan har kommit in en bit in i november. Galet! Aja, nu ska jag kolla igenom min bok en runda och sen sova. Läser just nu om elasticitet. (dvs. räkna på hur priskänsliga varor är i förhållande till kvalitet, typ - om jag har fattat det rätt vill säga) Microekonomi heter ämnet iaf och är det tråkigaste hittills.
see u later alligator!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

Har varit ledig idag. Har inte gjort allt för mycket, måste jag säga. Men jag tror att jag behövde det. Varva ner lite eftersom att det har varit mycket nu. Jag och Robin körde till mormor och var där typ 20 minuter annars har jag bara legat och slappat hela dagen. Gick ut på promenad med lillfisen (Ronja) också. Det tog sin lilla tid eftersom att hon som vanligt spjärnar emot och vägrar lämna tomten. Men med lite envishet så gick minsann det också. :)
Men nu ska jag sova. Natti! :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)