>

Vacker dag!

Idag har det varit en sån där alldeles underbar dag. Inte ett moln på himlen, sol och termometern i bilen visade 20.5 grader när klockan var 2 på eftermiddagen. Åhh, vad jag älskade det. Har varit ledig idag, så jag var nere i byn en runda. Folk gick i t-shit och vissa tilloch med i shorts. Så härligt! Man trodde att man hade kommit någon annan stans. Långt ifrån Sverige, men jag var just här, här hemma i lilla Osby. Det är just sådana här dagar som gör att man mår lite extra bra. Det gjorde inte ens något att löven börjat bli gula och falla mot marken då. Åhh, fler sådana här dagar tack! Det är ju trots allt snart oktober och om 2 månader är det dags att gå på julskylning och plocka fram tomtarna och juleljusstakarna. Helt ofattbart!
Ha det fint!
<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lat!

Klockan är långt efter midnatt och jag sitter här och degar. Borde egentligen gå och lägga mig eftersom att jag är ap-trött, men jag sitter och filosoferar över livet precis som jag brukar göra ibland på kvällarna. Det finns så mycket saker jag vill göra, som jag aldrig tar mig tid att göra. Jag är så fruktansvärt lat och bekväm av mig. Jag behöver en spark i baken för att jag ska göra saker. Jag har 2 tatueringar som jag så gärna vill göra. Jag vet att den ena är något som betyder mycket för mig och som jag kommer att kunna leva med resten av livet. Den kommer jag aldrig ångra. Men den håller jag hemlig tills att den är gjord. För den vill jag göra så snart de har gjort den utredningen om farliga gifter i tatueringar. De sa nämligen det på tv för ett tag sedan. Och jag är lite skeptisk mot att spruta in för mycket gift i kroppen. Tatto nummer 2 är jag lite mer tveksam till. Just för att den är lite större. Tanken är då att tatuera in "the future is still unwritten". Vilket i så fall ska symbolisera min tro. Jag tror att vi har bara ett liv och det lever vi här och nu. När vi dör så tar allt slut, då är det andra som ska leva sina liv. Jag tror och hoppas iallafall att det är så. Och just denna frasen ska då symbolisera att jag inte tror på ödet. Framtiden är oskriven och vi kan göra som vi vill med den. Det finns inget förutbestämt öde och inget händer av en anledning. Denna sista vet jag dock inte om jag vågar tatuera in då vi förändras så mycket som människor hela tiden. Kanske händer det något här i livet som gör att min tro förändras. Därför känns nr 1 som ett säkrare kort. För det kommer aldrig att förändras. Bara lite natt-tankar.
Men som sagt jag behöver en spark i baken för att saker ska skrida till handling. Framtiden får utvisa om det blir något eller inte.
God natt mina vänner!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag

Skypade med min bästa vän igår. Härligt med en catch up. :) Ronja verkade på något sätt dock inte vara lika glad att se henne :S haha. Hon morrade och skällde ut henne. Tror dock att det beror på att hon saknar henne. Kanske lite bitter för att hon lämnade oss? haha :)
Men iallafall allt rullar på och jag kämpar. Jag har det egentligen väldigt bra. Jag gillar faktiskt att studera på universitetet förutom den lilla grejen med själva pluggandet, och det kanske är det som är grejen med att vara där? Men ja, det får helt enkelt bara gå :) Vi är liksom 160 personer i min klass som sitter i samma sits. Men ja, meningen med att gå på universitetet är ju precis som föreläsarna säger: Ni går inte här för att bli allmänbildade, ni går här för att bli experter på ekonomi.
Annars känns allt bra som sagt jättebra. Tog en lunchdate med Stefanie på Spice and Rice idag. Supergott som vanligt :) Sen tog jag tåget hem. Det var bara ett problem. Jag råkade somna efter att vi stannat i Älmhult och vaknade inte förrän vi precis lämnade Osby. NEEEJ! Så jag fick åka vidare till Hässleholm och köpa en donut på pressbyron istället. Hade lite tur att min vän Klara hoppade på i Osby så jag hade någon att snacka med. Tänka sig att hon också ska börja läsa ekonomi snart :)
Nu ska jag kolla på breaking news med Filip och Fredrik iallafall. Kanske även ta en titt i min nya bok som kom hem i brevlådan idag. Principles of marketing - swedish edition heter den. Den är på engelska, men jag hoppas att jag fattar något iallafall :)
(ps. Ska ladda kameran så att jag kan börja lägga upp bilder också. Lite tråkigt med bara text liksom)
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Learn how to dance in the rain

Tillbaka i verkligheten på lördag. Tillsvidare sitter jag bakom min bok "Nya perspektiv på organisation och ledarskap"
Tjing hopp!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Reminder till mig själv

Elin! Du kommer ingenstans om du inte kämpar. Blod, svett och tårar. Men belöningen har du hela livet sen. Du kan få ett välbetalt jobb, resa och se världen. Håll ut, du har kämpat och skrivit svåra prov förr.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)