>

Kär

Ber om ursäkt för min fruktansvärt dåliga uppdatering. Mycket har hänt sedan sist så jag tänkte ha en liten kort resume om jul, nyår osv.

Julafton: Jag började min julafton här hemma hos mamma. Det blev en riktigt mysig julaftonsmorgon. Maximilian körde hit och så bytte vi presenter med varandra. Sedan körde han hem till sin pappa igen och jag åkte med min pappa till min faster och mina kusiner, där jag spenderade resten av julafton. Det blev altså en riktigt lyckad jul.

Jobbet: Jag jobbade från den 22 december till den 5 januari exklusive alla röda dagar. Härligt att tjäna lite extra pengar samt att träffa alla mina goa kollegor igen.

Nyår: På nyårsafton körde Max och jag och hämtade upp Enny för att sedan bege oss ner, först till Helsingborg för att hämta kläder och sedan vidare till Lund. Väl nere i Lund så firade vi nyår med några helt underbara människor. Stämningen var hur bra som helst. Det blev lite roliga spel, skratt, musik, god dricka och raketer. :)

9 januari: På Max födelsedag så tog jag tåget ner till honom i Lund. På kvällen tog han ut mig på en jättemysig restaurang som hette M.E.A.T. Riktigt fin restaurang med riktigt bra mat.

Nu i helgen: Åkte jag och Max till Sölvesborg. Jag fick min första ansiktsbehandling någonsin. Så skönt att ha rensat huden riktigt. Efter det körde vi ner till Helsingborg igen för att käka middag med hans mamma och moster med familj.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Har skrivit någon tenta, umgåtts med vänner och haft myspys med min lilla gubbe. Det är helt galet hur kär jag har blivit i honom. Jag trodde verkligen att jag skulle vara ensam livet ut och aldrig hitta en person jag skulle vilja bli tillsammans med. Men för varje dag som går så blir jag bara mer och mer säker på att jag har hittat rätt. Han är inte bara en pojkvän utan han är en fantastisk vän också som jag kan prata om allt med. Han har varit ett oerhört stöd för mig genom allt den senaste tiden och jag märker verkligen att jag gör precis allt för att se mig lycklig. När jag svarar i telefonen så hör han direkt på mig om jag är glad, arg eller ledsen. Och på något konstigt sätt så lyckas han alltid få mig på bra humör igen.

Det finns inget bättre än att få vara riktigt kär. Att få massor med pussar samt att få känna någon hålla om en är det bästa som finns. Att laga en mysig middag tillsammans, shoppa på stan, hålla handen och att bara ligga och mysa tillsammans är guld värt. Jag önskar verkligen att varenda människa fick känna den känslan varje dag.

ps. Snart fyller jag 20!!!! Systemet nästa då! :P

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)