>

Malmö

Denna dagen har spenderats i Malmö med ekonomiklassen. Dagen började med att polisen ringde och sa att en person hade kommit in med vår cykel till polisstationen. Lycka! Den blev stulen i lördags och har sedan dess varit väldigt saknad. Efter det så mötte jag upp Johanna på stationen. Vi åkte vid 12 till Malmö för att kolla lite affärer. Vid kvart över 3 gick vi och mötte upp övriga klassen för att sedan bege oss till I.D kommunikation. Där redovisade vi våra synpunkter om Saluhallen. Sen bjöd Torbjörn på glass och vi åkte hem till Osby igen.
Ikväll har jag varit hos pappa en runda och nu förbereder jag inför skattjakten imorgon. Vi ska vara clowner :). Känner dock att jag är för pigg för att sova nu även om jag borde göra det. Sitter väl uppe ett par timmar till. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Måndag

Idag har jag varit ledig. Så jäkla skönt! Städade en runda, sen träffade jag Zarah och nu ikväll har jag varit hos veterinären med Ronja. Tänk att bli veterinär var min högsta önskan när jag var mindre. Tycker fortfarande att det hade varit kul. Men jag hade nog tyvärr inte klarat av att avliva ett djur så det hade inte gått :( Ronja älskar iallafall sin nya veterinär. Hon pussat honom hela tiden och han är så snäll vid henne. :)
Nu ska jag njuta av min tv-kväll med ett par cider. Peach Melba <3 har fått ett helt flak :) Imorgon blir det Malmö med klassen. Fun, fun, men nervöst för ja vet inte riktigt vadd jag ska säga där nere på ID kommunikation.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Forever young!

Sitter och skriver min sista uppgift jag kommer att lämna in här på Ekbackeskolan. Även om det är en skön känsla att slippa läxor. Så är det ändå lite sorgligt. Jag kommer sakna ekbacke så otroligt. Jag kommer sakna min klass sp08. Alla galna studer vi har haft tillsammans. Jag kommer sakna den enorma sammanhållningen man har på en sån liten skola. Ja, jag kommer faktiskt det. Jag kommer även sakna våra helt sjukt galna lärare. Det var sorgligt när jag lämnade min sista tyskalektion och tyskläraren sa "lycka till i framtiden Elin". Jag vill inte leva i framtiden. Jag vill leva nu. Jag vill inte ha ett 7-16 jobb. Tvätta, städa.. Nej, jag vill vara ung. Inte behöva bry mig om morgondagen. Kunna skolka om det är något jag inte vill gå på. Ja, jag kan aldrig skolka från jobbet.

Men alla steg i livet måste passeras. Det är livets gång. Jag har ju faktiskt också längtat till denna dagen när jag skulle få ta studenten. Denna dag av lycka. Den bästa dagen i mitt liv! <3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Restart!

Efter en hel dags funderande har jag nu bestämt mig för att släppa taget!
Jag kör en nystart, börjar om på noll.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

If you stand for nothing, you'll fall for anything.

Usch, står inför ett svårt beslut. Ska jag eller ska jag inte. Blir det bra eller blir det inte bra. De säger att om man tvekar så är det inget bra tecken..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Snart över..

Pluggar på - internationell ekonomi, tyska och samhälle blir det idag. Imorgon är det en lektion, ett prov och ett möte. Så ser den närmsta tiden ut för mig. Tyvärr. Men snart är det slut på allt elände, snart är betygen satta och snart är det student! :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)