>

Kort inlägg

Skriver bara ett par rader för att ni ska veta att jag lever ;) Helgen har varit bra. Den har spenderats med Jojjo på fredagen och Zarah på lördagen :)

Idag har jag varit i skolan (en halv lektion) sen jobbat, sen städat bilen. Imorgon är det besiktning. Håll tummarna för att den går igenom....
Sen ska jag och jojjo dela ut våra lappar på dagis.

Pusspuss
<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Sjukis

Är en liten sjukling idag. Så jag har inte varit i skolan. Har haft ont i halsen och varit allmänt snorig och förkyld. Nu sitter jag med fötterna i fotbad med massage och infraröd värme på, skönt! Snart tänkte jag ta itu med mitt berg till läxor, för jag börjar må lite bättre efter att ha sovit ett antal timmar :)

Kram,
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

19 September

Denna söndag verkar inte bjuda på bättre väder än vad lördagen gjorde. Idag är det iallafall en speciell dag för hela Sverige, valet! Jag som inte ens har bestämmt mig till 100 % vad jag ska rösta på. Jag står och vela mellan 2 partier :(

Innan dess så ska jag möta upp in älskade vän jojjo i Älmhult för att snacka lite projektarbete. Usch, det känns som om det arbetet bara skapar panik och ångest. Vi kan ju hoppas på ett bättre resultat. Nu är det liksom slutspurten för betygen. Jag måste verkligen få tillräckligt med betyg för att komma in på det jag vill. Vad det nu är? Det lutar dock åt civilekonom eller sjuksköterska..

Nog snack om det. Det var min söndag!

Jag hoppas nu att ALLA tar sitt ansvar och röstar idag!!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Härliga, regniga lördag..

Igår blev det fest i Delarygården. :) Det var riktigt roligt att träffa människor som man inte träffat på så länge. Jag dansade tills att mina högklackade tog död på mina fötter, haha! Så nu får jag leva i mina uggs resten av helgen :)

Funderar på att gå ner till byn och köpa någon riktig frukost. Just nu har jag bara käkat kyckling, coleslaw och chips ;)

Ps. Bilder från gårdagen kommer kanske senare..

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Håltimme

Hemma ett par timmar nu efter att ha fixat lite grejer med Zandra till projektarbetet på skolan. Vi har haft styrelsemöte idag och på tisdag ska vi ner på banken. Sen så ;) då drar vi igång med vårt företag Pretty Helpful UF :D

Nu ska jag torka av mina dammiga hyllor. Den vid 2 ska jag till skolan igen för att sitta i skolvalet..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Vaken

Sitter här vaken och ugglar i min ensamhet. De andra har gått och lagt sig, men jag som slumrade till en runda på ett par timmar eller så, sitter här pigg. Aja, jag ska iallafall roa mig med att skriva en projektplan inför mitt och jojjos projektarbete, som vi måste komma igång med nu!

Aja, det är det som kommer att roa mig sisådär en timme framöver.

Ps. Jag MÅSTE börja skriva om roligare och mer intressanta saker i den här bloggen. Min förra handlade ju för fasen bara om läxor och annat booooring!

Aja, Tschüs!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Välkommen till min nya blogg!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)