>

Bra helg!

Har haft en riktgt bra helg trots att jag varit dödstrött hela helgen. Sov mellan 02.00 och 05.00 natten till fredag när det var dags att vakna för att köra till tentan. Efter det tröstshoppade jag en klocka och en ring på Samarkand. Därefter körde jag hem och slängde mig en runda i sängen några timmar innan jag körde och plockade upp Enny hemma hos sig. Vi körde och käkade kinamat på Peking i K-stad. En riktigt mysig fredagkväll. Har inte skrattat så mycket på länge! Lördagen bjöd på ännu mer mys. Men denna gången med min lilla kusse Zarah. Vi gjorde marängsviss och kröp upp i soffan och hade det mysigt. Idag har jag varit nere i Helsingborg och letat dator tillsammans med pappa, hans tjej och hennes dotter. Har nästan bestämt mig för vilken dator jag ska köpa nu. Sammanfattar alltså helgen som en riktigt bra helg. Imorgon är jag ledig, undra vad jag ska hitta på då? På tisdag blir det iallafall en fika med Olivia eftersom att det var så länge sedan vi sågs. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Kvällen före

Ingen rast och ingen ro. Imorgon blir det tenta. Hoppas på ett bra resultat trots att magen vänder sig ut och in. :( bara jag inte fått vinterkräksjukan nu..
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

...

Magnus Weideskog - 20 år
Det finns nog ingen låt som stämmer så bra in på mitt liv just nu som denna!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

NATT

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag i skolan

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Inspiration

Don't let today's disappointments cast a shadow on tomorrow's dreams. - Author Unknown -

If you want to get to the top in life, you are going to have to take the stairs. - Michelle C. Ustaszeski -

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain. - Author Unknown -

Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile. - Author Unknown -
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ron Pope - A drop in the ocean

A drop in the ocean, A change in the weather, I was praying that you and me might end up together. It's like wishing for rain as I stand in the desert, But I'm holding you closer than most, 'Cause you are my heaven.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Let him go...

Elin, vad håller du på med? Let him go för fan! Ahh :( Det finns en osynlig dragningskraft till just honom som jag måste bli av med. Så är det bara! Men tankarna far hela tiden tillbaka på dig. Jag måste ha varit kär, på riktigt kär...
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tentaplugg

Tentamen på tisdag. Uschiuschi. :) Det är iallafall däför jag inte är särskilt aktiv här. Jag har bara pluggat den senaste tiden, och jag är ganska så säker på att ni ändå inte är särksilt intresserade av att höra vad "den svenska marknadsförings lagstiftningen" har att säga osv. Därför återkommer jag efter tisdag. På onsdag är det dags för ännu ett tandläkarbesök för min del + att jag ska till frissan. Kom nyss på att jag varken klippt eller slingat håret sedan studenten så det är ju ganska så långt och slitet om man säger då :) nepp, nu ska jag plugga i en halvtimme till sen ska jag nana kudden :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Fredag kväll

Sitter ensam vaken hos pappa och PLUGGAR en fredag. Inte ok egentligen men jag måste verkligen för att klara utbildningen. Så ja. Meningen var ju att vi skulle varit ute och festat denna helgen. För det är en så kallad "ekonomhelg" just nu. Men tyvärr så fick vi inga biljetter. Typiskt, men jag tror nog att det var bäst så ändå om man ska tänka på mina studieresultat. Jag börjar komma in i det lite mer nu iallafall. Jag gillar verkligen hela biten med att plugga på universitet. Det är så fritt på något sätt. Man kan skippa en föreläsning utan att ha en klump i magen för att man har skolkat. Man gör allt för sin egna skull. Vill man gå mitt i föreläsningen så gör man bara det. Det är så skönt. Man behöver inte heller vara påläst till lektionerna för det är ingen som säger "du där, vad är ... för något" osv. Den enda gången du behöver kunna något är på tentorna och föreläsningarna. Dock blir det ju ganska så lätt att man skjuter upp problemen till sista veckan då. Själva studentlivet runt i kring är iallafall väldigt roligt. Om man vill så finns det saker att göra nästan hela tiden. Det är sittningar, tentafester osv. Väldigt kul. Det enda problemet är egentligen bara att det är så jäkla svårt. Det gäller att man har valt rätt utbildning att gå. Något man kan sitta vecka efter vecka och fokusera på. Annars blir det jäkligt tufft! Denna veckan har jag Stephanie och Olivia varit en runda på Samarkand. Vi körde rundor i centrum och dunkade hög musik :) Idag var jag ännu en runda på samarkand. Men denna gången med Patrik. Hittade dock inget. Kände mig bara äcklad av att se mina bleka, tjocka armar och ben i speglen så jag struntade i allt. Nu ska jag verkligen börja ut och springa innan det blir för sent och för kallt för det. Ska även försöka tänka på att bli lite nyttigare. Förresten är det inte sjukt hur vädret bara kan svänga om som det gjort? Ena dagen är det strax över 20 grader (bilen som hade stått i solen visade 28 ena dagen) och ett par dagar senare (som idag) så kan man ta fram vinterjackan typ. Max 10 grader eller nått. Crazy! Nej nu ska jag kolla lite till i boken. Pluggar nästan som bäst vid denna tiden på dygnet. Då är det tyst och lugnt. Bara boken och jag. Eller ja, datorn också. Boken är ju på engelska (500 sidor) så vissa saker måste man slå upp för att man ska fatta sammanhanget. Har även 2 andra böcker till tentan på 100 respektive 300 sidor. Så nu är det bara att bita i det sura äpplet! Usch, vilket tråkigt inlägg. Men ja, just nu är skolan mitt liv, tyvärr. Det lättar väl upp sig snart hoppas jag :) Ha det bäst!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Gaaah..

Och så kom inte mitt inlägg upp. Nu struntar jag i detta för ikväll. Nu blir det sängen och boken.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mobilblogg

Hejhej! Testar att mobilblogga nu då ja. :) helgen har varit fin. Granada i lördags och väla i söndags. Mina efterlängtade? böcker har också kommit så nu kan jag fortsätta att tentaplugga :)
Funderar också på att köpa denna jackan, men vitt och jag brukar inte gå så bra ihop :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)