>

Söndag

Har haft en bra helg. I fredags tog jag det bara lugnt. Hade haft en hektisk vecka så det var precis vad jag behövde.
Igår var körde jag till Kristianstad för att kolla på när kusinerna spelade bowlingmatch. Riktigt roligt att se dem. De är så grymt duktiga allihopa. Sen körde jag och Rebecka hem till dem en liten runda, för att sedan skjutsa hon och hennes vänner till Åhus, och jag skulle återvända till Kristianstad för att äta middag på Rosegarden med familjen.
Och idag slappar jag bara. :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

...

I am loosing you now!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Mini

Min lilla goa vovsing kom springandes in på mitt rum nyss, inlindad i min bh!? Jag hade lagt den på golvet i badrummet när jag skulle duscha. Och hon hade väl klart hittat den och börjat leka med den. Så sen kom hon springandes mot mig och drog och slet i den för att försöka berätta för mig att jag skulle plocka bort den.
Haha, man får sig alltid ett gott skratt av hennes bravader min lille jycke. :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jobb eller inte i sommar?

Usch. Sitter och är jättenervös inför domen som troligtvis kommer denna veckan.
Då ska jag få reda på om jag får sommarjobbet eller inte. Just nu så känns det faktiskt inte så.
Eftersom att allt är omorganiserat på jobbet så tror jag inte att det blir någon tjänst till mig.
Men jag kan ju bara hoppas. Verkligen! Jag vill så gärna ha detta jobbet. Deras planering sksulle vara klar denna veckan tydligen. Men jag har iallafall sagt att jag är intresserad.

Ahh, blir galen på att inte var säker.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

<3

Frågan är om jag någonsin får uppleva känslan igen.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

My favorite place on earth

FALSTERBO!

Ingen annan plats kan göra mig så lycklig..
(bilder lånade från google)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

.

Du måste våga för att vinna!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2 Mars

Mina inlägg på denna blogg duggar inte tätt.
Det har redan hunnit bli Mars, och igår fyllde min lilla mamma år.
Hon och jag har ofta våra samtal, ofta långt ut på nätterna tyvärr också.
De handlar ofta om framtidsplaner, vad man kan påverka och vad man inte kan påverka.
Jag har börjat inse sanningen nu. Hur mycket jag än vill påverka andra människor, så är det ändå bara mig själv jag kan ändra på för att få en förändring.
Jag har kommit fram till att jag vill bli en bättre människa. Inte vara avundsjuk på vad andra har utan glädjas för det jag har. Jag har det så otroligt bra egentligen, så varför klaga? Massor av människor har det sämre än jag.
Jag har en familj som älskar mig, och som ställer upp vad som än händer. Jag har otroligt fina vänner som också ställer upp,  och som jag alltid har så otroligt kul tillsammans med.
Framtiden är ljus med massor av möjligheter.
Jag har helt ok betyg så att jag iallafall kommer in på några utbildningar på universitetet, även om jag kanske inte kommer in på just det universitetet eller utbildningen som jag vill. Men ingenting är omöjligt. Jag har ju trots allt en möjlighet den 2 April att påverka det. Nämligen högskoleprovet. Går det bra där så kommer jag kanske in i Lund eller Göteborg. Kanske befinner jag mig i ett annat land till hösten, vem vet?
Jag kommer dessutom att ha ett jobb att gå till i sommar. 9 veckor. det är långt ifrån alla som har den fördelen att tjäna pengar i sommar. Sommarjobben räcker inte till alla känns det som. Det är en väldig strid om sommarjobben nuförtiden. Jag hade sådan enorm tur att jag inte ens behövde lyfta ett finger för att få jobb. Bara lufta luren när chefen ringde och tacka ja. Sen är det ju inte helt fel att det är ett jobb jag verkligen trivs med.

Nu ska jag sluta babbla och plugga ett par timmar till på matten, för imorgon är det prov och jag har inte riktigt knäckt det än.

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)